MOTOPULS

Prebaci na desktop

Članci

Novi Moto Puls na kioscima


slikaXX

U novom Moto Pulsu je testirano 10 motocikala, skutera i tricikala, s Yamahom MT-09 u prvom planuTrocilindrična Yamaha MT-09 jedan je od najintrigantnijih noviteta u posljednje vrijeme, pa je po logici stvari i glavna zvijezda 137. broja Moto Pulsa. Da ne bi sve ostalo na testu te ekscentrične Yamahe, uzbudljivi fenomen sve veće popularnosti trocilindričnih motocikala dodatno je obrađen s tehničkog i povijesnog aspekta.

No, nisu samo trocilindraši u trendu, isti je slučaj s maksi skuterima iz klase 400, pa su tako u usporednom testu vrući noviteti X-Max 400 i Xciting 400i suprotstavljeni tek nešto starijem modelu X10 350 i vječno mladom Burgmanu 400. Tu je i pojedinačni test SYM-a Jet 4R, dok pojedinačne recenzije motocikala obuhvaćaju novi sport-touring BMW F800 GT, ekonomični crossover Honda NC 700X DCT te masivno nostalgičan Harley-Davidson Road King Classic. Na kraju, tu je i test kontroverznog tricikla Can-Am Spyder, ovaj put u njegovoj najnovijoj verziji ST.

Kraj tolikih testova ostalo je taman dovoljno prostora za uobičajene rubrike, od sporta i Motohappeninga do putopisa i prerade. Brojne novosti donose pogled u blisku budućnost, dok nas u bolju prošlost vraća prikaz prvih 90 godina BMW-a. Sve to i još mnogo više možete pronaći u novom broju Moto Pulsa.