EU fondovi

EU fondovi

Tvrtka Moto Puls d.o.o. je s projektom “Optimiziranje poslovanja kroz unaprjeđenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija” prošla postupak dodjele bespovratnih sredstava koje sufinanciraju EU fondovi. Za prihvatljivost aktivnosti tvrtke dodijeljena su joj bespovratna sredstva potpore u iznosu od 90.591,15 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj u svrhu nabave informacijske opreme, dok su ukupni prihvatljivi troškovi projekta 139.371 kn, a ukupna vrijednost projekta 235.655,75. Razdoblje provedbe projekta je od 16.12.2019 do 16.09.2020. a kontak osoba je Željko Pušćenik (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: 091/4440999)

Ovim projektom unaprijedit će se informacijske infrastruktura tvrtke, te će Moto Puls kroz ovaj program i dalje pratiti moderne tokove komunikacijske industrije. Novi hardware je vrlo važan u proizvodnji DTP prijeloma časopisa kao i obradu te pohranu fotografija. Sama fotografija i dalje ostaje samostalni proizvod motociklističkih entuzijasta i zaljubljenika u ovu tematiku. Time je i software kao nezaobilazni alat dio proizvodnje motociklističkih novina i izdavaštva.

Ovim putem zahvaljujemo bespovratnim sredstvima Europske unije i Europskim strukturnim i investicijskim fondovima, koji su prepoznali važnost očuvanja ove grane industrije. Takvom suradnjom uvelike je povećana konkurentnost i učinkovitost malih poslovnih subjekata kao što je tvrtka s dugom tradicijom poput Moto Pulsa.

www.strukturnifondovi.hr

eufondovi

Zadnji sadržaj od Berti Dzidic

Više u ovoj kategoriji: « Superbike dolazi na Grobnik