Novosti

Generic Onyx i Epico

Novi skuteri iz Generica

 

Generic-1MGeneric u 2010. godini na tržište izbacuje dva nova skutera, kojima dodatno proširuje  svoju već ionako bogatu paletu dvotaktnih modela zapremine do 50 kubičnih centimetara.


Generic Epico praktičan je mali gradski skuter koji iz svoje skromne radne zapremine izvlači jednako tako skromnih 3,5 KS pri 7.000 okr/min, uz najveći okretni moment od 3,92 Nm pri 6.000 okr/min. Generic-2M

Maleni kotači promjera 10 inča jamče mu okretnost, no istodobno je stabilnost potisnuta u drugi plan. Epico je skuter vrlo klasične izvedbe, a  svoje će mjesto u srcu kupaca nastojati pronaći svojim osebujnim dizajnom koji karakteriziraju modernističke i izrazito minimalističke linije njegovih oplata.

 

Generic-3MZa razliku od njega, Onyx je karakterističan po dizajnu koji uspješno kombinira ultra modernistički i retro stil, što potvrđuju blage i zaobljene linije njegovih oplata. Iako im je pogonski agregat u osnovi isti, u Onyxovom slučaju on maksimalnih 3,5 KS razvija pri 500 okretaja manje, okretni moment mu je veći i iznosi 4,35 Nm pri 5,250 okr/min, a i oni koji su voljni žrtvovati okretnost u korist stabilnosti pozdravit će izbor kotača od 16''.

fbmp ytmp imp