Novosti

Grobnik on-board

DVD Tips&Tricks konačno u prodaji

 

DVD-GrobnikMOd četvrtka će se u prodaji naći dugoočekivani DVD autora Saše Kranjeca donedavnog rekordera Grobnika i bivšeg prvaka RH. To je prvi profesionalni DVD namijenjen vozačima rekreativcima kojeg će obožavati svi posjetitelji Motohappeninga.


Na snimci se nalaze najbrži krugovi na Grobniku ikad zabilježeni kamerom, a sve to uz telemetrijski prikaz te objašnjenjima kako voziti koji zavoj, gdje su najčešće greške vozača, te kako podesiti motocikl prema sebi. Sav taj profesionalni uradak, koji radi opsega posla malo kasni na tržište od najavljivanog termina, nije stao na jedan DVD pa se u paketu nalaze 2 komada.

 

Cijena 2 DVD-a je 165 kn. Ove DVD možete kupiti u Zagrebu u dučanu "Vijci Kranjec" na adresi Ulica Grada Vukovara 3 ili naručiti pouzećem (+25 kn) preko e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Prve primjerke DVD Tips&Tricks možete kupiti već ovog vikenda na Grobniku za vrijeme trajanja Croatia Speed Weekenda od petka 26.03. do nedelje 28.03. u boxu broj 1 rezerviranom za Sašu Kranjeca.

 

Isječke sa ovog DVD-a možete pogledati ovdje:





No ipak najzanimljivije tajne brzih krugova nalaze se ekskluzivno na DVD-u.

 

 

Više u ovoj kategoriji: « KTM Freeride Vespa LX Touring »
fbmp ytmp imp