Novosti

H-D Forty-Eight

Nizak, dotjeran, samo za mene

 

H-D_48-1MHarley Davidson je predstavio svoj novi model Sportster XL1200X Forty-Eight, jednosjed na bazi Sportstera 1200 (VIDEO)


Novi model ove američke legende više sliči na neku preradu nego na serijski model. No ipak naći će se u prodaji već od proljeća. Novi Forty-Eight imat će niže sjedalo i upravljač u odnosu na poznatog Sportstera a najveća novost su mu retrovizori montirani ispod upravljača. Još je jedna velika zanimljivost na 48, a ta je da oba kotača sada imaju svega 16 cola.

 

Linija prati poznatu "hot rod" tradiciju Sportstera, no ovog puta je još sirovija a to dodatno naglašava samo jedno sjedalo vrlo nisko pozicionirano te niski i "čist" stražnji blatobran oslobođen suvišnih dijelova koji bi upropastili njegovu liniju.H-D_48-2M

 

Prednji pokazivači smjera pričvršćeni su sada na prednju vilicu a ne na upravljač.

Agregat je dobro poznati od 1200 ccm sa ubrizgavanjem u crnoj boji sa poliranim poklopcima glave motora, montiran na gumenim nosačima.

 

H-D_48-3MSjedalo za suvozača kao i njegovi oslonci nogu mogu se naručiti kao dodatna oprema. Na istoj listi su i ogledala montirana gore, na standardnom mjestu te mnoštvo sjedala vozača kako bi kupac mogao do detalja personalizirati svoje vozilo.

Novi 48 dostupan je u crnoj, narančastoj i srebrnoj boji spremika goriva.

Više u ovoj kategoriji: « Yamaha FZ8 Yamaha FZ8 Fazer »
fbmp ytmp imp