Novosti

Harley Davidson

Četiri nova CVO modela za 2010.

 

HD1MHarley Davidson Custom Vehicle Operations ili skraćeno CVO za 2010. godinu nam je pripremio četiri nova modela.

Dok su CVO Ultra Classic Electra Glide i Fat Bob dobili nove boje i dodatnu opremu, Softail Convertible i Street Glide prvi su put prošli CVO obradu.HD2M

 

Softail Convertible dizajniran je s namjerom da spoji veliki touring i cruiser motocikl u jednu skladnu cjelinu. U CVO obradi ovaj HD model sadrži nove kompaktne oplate, kožnate bisage, sjedalo za suvozača i naslon za leđa koji se lako može odstraniti.

Novi je i stražnji blatobran, kao i digitalni brzinomjer zajedno s analognim brojačem broja okretaja, a ukupni dojam upotpunjuju kromirani aluminijski kotači Stinger promjera 18'', dok impresivna stražnja guma dolazi u dimenzijama 200/50-18.

HD3MPogonski agregat ima 1083 ccm, a razvija izdašni okretni moment od 131 Nm pri 2.500 okr/min.

CVO Street Glide u CVO obradi dobiva nove Agitator kotače od 18'', hidrauličke stražnje amortizere s podesivim oprugama te niskoprofilno sjedalo s naslonom za suvozača, kao i spušteni prednji blatobran.

Za puni dojam tu su i putne torbe, koje svojim grafikama prate ostatak motocikla. Kao i na svim CVO modelima, agregat je poznati Scramin' Eagle, koji za potrebe Street Glidea razvija najveći okretni moment od 156 Nm pri 3,750 okr/min, a u standardnu opremu uključeni su i ABS te elektronski tempomat, tvornički alarm i audio sustav.HD4M

Već postojeći CVO modeli dobili su za 2010. nove boje, ali i neke dodatke. To se prije svega odnosi na Ultra Classic Electre Glide, koja je dobila novo sjedalo s podesivim osloncima.

Više u ovoj kategoriji: « Suomy Eurorent »
fbmp ytmp imp