Novosti

Husqvarna za 2011.

I Husqvarna s ubrizgavanjem

 

Husqvarna-TC250-1MPostupnom prelasku svih proizvođača motokros motocikala na korištenje sustava elektronskog ubrizgavanja goriva priklonila se i Husqvarna s obnovljenim modelom TC 250.


Husqvarna-TC250-2MOsim toga, za 2011. su dorađeni i neki enduro motocikli. Husqvarnin četvrtlitarski motokros model TC 250 u sezonu jesen-zima 2010./2011. ulazi s obnovljenim pogonskim agregatom, pri čemu je glavna novost ugradnja sustava elektronskog ubrizgavanja goriva za čiji rad, kako je to uobičajeno, nije potreban akumulator. Paralelno s time su promijenjene i faze bregastog vratila, kao i konstrukcija ispušnog sustava koja je povjerena Akrapoviču.

 

Husqvarna-TC250-3MIstovremeno je prošle jeseni predstavljenom hard-enduro modelu TE 250 povećana zapremina spremnika goriva sa 6,5 na 8,5 litara, a promijenjena je i zračna kutija kao i postavke ovjesa. Tu je i unaprijeđena elektronika koja omogućuje vozaču da jednostavnim pritiskom na tipku bira između dvije mape rada agregata. Određene su izmjene izvršene i na modelu TE 310, s time da bi se sva tri spomenuta motocikla trebala naći u prodaji krajem srpnja.

fbmp ytmp imp