Novosti

KTM

Race-Fun-Test day

 

KTM-day-marofMKTM vas poziva u nedelju 20.09.2009. na Supermoto Cup u Novi Marof. Ove godine organiziran po prvi puta, KTM SM Cup je već u svom početku opravdao očekivanja. Nastupilo je ukupno 30 natjecatelja podijeljnih u  3 klase.

 

Na sljedećoj utrci 20.09. organizator uvodi još jednu klasu, SM Twin, za vlasnike motocikala KTM LC8 (990 Superduke, 950/990 Supermoto).


Organizatori ove utrke Moto Špica  i  Đuro Sport ujedno će promovirati određene modele, pa će isto kao i na manifestaciji Orange Day urediti enduro poligon, gdje će zainteresirani moći isprobati najpoželjnije KTM i Husaberg motocross-enduro-ATV modele.


U ponudi će biti štand s opremom KTM Power Wear po za tu priliku sniženim cijenama, kao i određeni modeli motocikala po akcijskim cijenama.

 

Što se tiče samih utrka,  u svim klasama vozači su bodovno izjednačeni, tako da će borbe za prva mjesta zasigurno biti zanimljive. Prijava za sve natjecatelje je besplatna, uz uvjet plaćenog osobnog osiguranja koje se može obaviti prilikom prijave na dan natjecanja.


Ulaznice za posjetitekje po simboličnoj cijeni od 20 kn uključuju program događanja s trenutačnim poretkom svih klasa, a prvih 100 dobiva prigodan poklon naših sponzora. Cijena rekreativne vožnje po stazi je 50 kn.

Više u ovoj kategoriji: « Moto Puls Grobnik »
fbmp ytmp imp