Novosti

Moto Guzzi

Gdje orlovi lete

 

GuzziMMoto Guzzi vas poziva na zajedničko putovanje „Where Eagles Fly", čiji je krajnji cilj posjet najvećem moto salonu za 2010. u Milanu, EICMA.


Ovaj poseban događaj posvećen Moto Guzzi entuzijastima i njihovim motociklima počinje u nekoliko velikih europskih gradova. Planirano je šest karavana: Madrid-Milano, London-Milano, Amsterdam-Milano, Kopenhagen-Milano, Beč-Milano te Napulj-Milano, s mnogim dionicama na putu, na kojima će se susresti ostali motociklisti i ljubitelji Moto Guzzija.

Karavani se možete pridružiti u nekom od gradova na putu. To će biti jedinstven doživljaj u Moto Guzzi stilu, prema izvanrednim putnim planovima koji će oduševiti sudionike i biti posvećeni užitku putovanja na dva kotača.

Za sudjelovanje se morate registrirati na www.whereaglesfly.com. Registracijom vam je zajamčena tehnička podrška diljem rute, pratnja te rezervacije u restoranima i hotelima odabranim posebno za ovu priliku. Svaki registrirani sudionik zaprimit će osobni paket koji sadrži cestovnu kartu, zakrpu za jaknu s logotipom, naljepnicu i putni notes.

Putovanje započinje od 7. do 9. studenog (ovisno o odabranom polazištu) te završava 10. studenog na 67. EICMA međunarodnom sajmu motocikala u Milanu. Moto Guzzi entuzijasti koji sudjeluju na „Where Eagles Fly" dobivaju ulaznicu za prvi dan sajma, koji je prema običaju rezerviran za osobe iz motociklističke industrije i novinare.

Na sajmu će biti odvojen poseban prostor na kojem će se organizirati prvi Moto Guzzi mozaik za ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda. Motocikli svih sudionika „Where Eagles Fly" biti će raspoređeni tako da svaki stvori djelić velikog Moto Guzzi logotipa.

Više u ovoj kategoriji: « Twin Horn Beach Party MotoGP »
fbmp ytmp imp