Novosti

MotoGP

De Puniet ostaje u LCR Hondi

 

DePunietMRiješena je jedna od posljednjih kadrovskih nepoznanica za narednu MotoGP sezonu. De Puniet je produžio svoj ugovor s momčadi LCR .


Iduća MotoGP sezona biti će peta u nogama Randy de Punieta, a treća uzastopna u momčadi LCR. Iako se spominjao i u kombinacijama za momčad Tech-3 Yamaha, de Punietovo jednogodišnje produživanje vjernosti sa svojom dosadašnjom momčadi ne predstavlja nikakvo iznenađenje, to više što je za njih već ranije odvozio i dvije sezone u klasi 250.

Nakon prelaska u kraljevsku klasu, De Puniet je bio tvornički vozač Kawasakija, da bi se od 2008. ponovno vratio pod skute Lucia Cecchinella koji uz usluge Francuza za sljedeću sezonu osigurao i daljnu podršku Honde.

De Punietovim potpisom riješena je jedna od posljednjih nepoznanica u kadrovskoj križaljci za sljedeće sezonu, te je tako dodatno smanjen manevarski prostor za Eliasa, de Angelisa i Vermeulena koji i dalje žive u nadi kako bi mogli prezimiti u MotoGP-u.

Uz još po jedno upražnjeno mjesto u momčadima Tech-3 Yamaha i Pramac Racing, ne zna se ni tko će voziti za momčad Scot Racing čije boje, ne baš uspješno, trenutno brani Gabor Talmacsi.

Više u ovoj kategoriji: « BMW Biaggi Aprilia »
fbmp ytmp imp