Novosti

Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
AGVXX



Izvučen je sretnik Nagradne igre «Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija»


Na javnom izvlačenju u u sjedištu priređivača na adresi Davora Zbiljskog 16, dana 27.08.2012. godine s početkom u 12 sati izvučen je dobitnik Nagradne igre «Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija». Sretan dobitnik je Mladen Posavec iz Zagreba, ulica Janka Polić-Kamova 9.

On je kupio kacigu AGV K-3 The Donkey 27.06.2012. na prodajnom mjestu Ami Trade u Zagrebačkoj ulici Heinzelova 41 u vrijednosti od 1.760 kn te osvojio top AGV kacigu GP Tech FIVE CONTINENTS u vrijednosti 5.500 kn.

Kaciga u njegovoj veličini "L" (koju je kupio) već je poslana na potpisivanje u Misano, gdje će je Valentino potpisati uoči utrke MotoGP, a u Zagreb će stići prvom AGV pošiljkom, a najkasnije u roku od dva tjedna.

Čestitamo sretnom dobitniku a ostalim zahvaljujemo na glasovanju.

Dobitnik svoju nagradu može podići u sjedištu priređivača «Moto Puls» d.o.o. u Zagrebu, Davora Zbiljskog 16 uz predočenje osobne iskaznice u roku od 30 dana od dolaska kacige u Zagreb, o čemu će biti osobno obaviješten. Ako dobitnik niti u naknadnom roku od 15 dana ne preuzme nagradu, gubi pravo na nju, a nagrada će se prema Zakonu o Nagradnim igrama RH prodati na javnom natječaju i sav iznos dobiven od prodaje uplatiti u državni proračun.




PRAVILA NAGRADNE IGRE "Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija"

Na temelju članka 69. Zakona o igarama na sreću donesenog 17. srpnja 2009. (Narodne novine 87/2009) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara donesenog 04. siječnja 2010. (Narodne novine 8/2010) Moto Puls d.o.o. iz Zagreba, Davora Zbiljskog 16, donosi slijedeća:

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija" je društvo s ograničenom odgovornošću iz Zagreba, Moto Puls, OIB 56993511137, sa sjedištem na adresi Davora Zbiljskog 16.

Članak 2.

Svrha nagradne igre je promidžba priređivača i AGV kaciga.

Članak 3.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 30.03.2012. do 15.08.2012.

Članak 4.

Fond nagrada sastoji se od: kaciga AGV vrijednosti 5.500,00 kuna

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 5.500,00 kuna. Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 5.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od 30.03. do 15.08.2012. godine kupe kacigu marke AGV na jednom od prodajnih mjesta: Promoto u Splitu i Trogiru, Ami Trade u Zagrebu i Karlovcu, Moto Mondo Zagreb, A.F. Motori Rijeka, Moto Matušić Rijeka i Matulji, HP Motori Pula, Espo Poreč, Moto Shop Zadar, Auto Hrvatska Zadar, Dante Dubrovnik, Moto servis Dubrovnik i Mara 959 u Makarskoj, Metkoviću i Korčuli. Pravo sudjelovanja imaju oni građani koji čitko ispišu svoje ime, prezime, punu adresu i broj računa kupljene kacige na kupon koji su izrezali iz časopisa Moto Puls ili ga dobili na prodajnom mjestu AGV.

Članak 6.

Javno izvlačenje održat će se u sjedištu priređivača na adresi Davora Zbiljskog 16, dana 27.08.2012. godine s početkom u 12 sati. Nagrada će dobiti kupac čiji kupon bude izvučen iz bubnja, a izvući će ga predsjednik žirija. U slučaju da izvučeni glas ne sadrži sve podatke iz članka 5. ovih pravila biti će izvučen drugi.

Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija u sastavu:

Željko Pušćenik, predsjednik
Boris Pušćenik, član
Armel Pintar, član

O toku izvlačenja vodi se zapisnik. Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena na internet stranicama priređivača nagradne igre www.motopuls.hr.

Članak 9.

Ime dobitnika biti će objavljeno u mjesečniku Moto Puls koji će se naći na kioscima od 10.09.2012., te na internet stranicama priređivača www.motopuls.hr u roku od (5) pet dana od dana izvlačenja.

Članak 10.

Dobitnik svoju nagradu može preuzeti u salonu u kojem je kupio kacigu u roku od 30 dana od objavljivanja rezultata, uz predočenje osobne iskaznice. Ako dobitnik niti u naknadnom roku od 15 dana ne preuzme nagradu, gubi pravo na nju, a nagrada će se prodati na javnom natječaju i sav iznos dobiven od prodaje uplatiti u državni proračun.

Članak 11.

Nagradna igra se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem specijaliziranog mjesečnika Moto Puls.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

Priređivač se obvezuje 5% vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 15.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


DIREKTOR
Željko Pušćenik

Nagradnu igru odobrila Porezna uprava – Središnji ured Ministarstva financija Republike Hrvatske u Zagrebu,
KLASA: UP/I-460-02/12-01/241
URBROJ: 513-07-21-07/12-4
Zagreb, 19. travanj 2012.



Poslijednja izmjena danaPetak, 20 Prosinac 2013 07:35
fbmp ytmp imp