Novosti

Počele su prijave za Aprilia Spyke Vemar Cup

Aprilia-CupXX

Počele su prijave za tradicionalni Aprilia Spyke Vemar Cup koji će se održati 26. svibnja na Grobniku u sklopu 41. Motohappeninga.

Pravo sudjelovanja imaju vozači Aprilia motocikala te vozači opremljeni Spyke odjelom ili Vemar zaštitnom kacigom.

Prijavu možete obaviti ispunjavanjem obrasca na web stranici www.piaggio.hr, kod Aprilia ovlaštenih prodavatelja ili u Aprilia šatoru na Grobniku na sam dan utrke 26.05. do 15 sati.

Svi koji se prijave kod Aprilia ovlaštenih prodavatelja ili slanjem ispunjenog obrasca moraju potvrditi svoje sudjelovanje u Aprilia šatoru na Grobniku 26.05. do 15 sati gdje će dobiti i natjecateljski broj za motocikl.

Najbolji vozači ove utrke bit će bogato nagrađeni.

Nagrade su:

1. mjesto Spyke kožni jednodijelni kombinezon + Vemar Eclipse racing kaciga
2. mjesto Spyke kožne racing rukavice+ Vemar Eclipse racing kaciga
3. mjesto Vemar Eclipse racing kaciga

Ukoliko prva tri Aprilia vozača, nisu na pobjedničkom podiju, također će biti nagrađeni Vemar Eclipse kacigom, a najbolje plasirani Aprilia vozač iz Hrvatske bit će nagrađen i tečajem vožnje u školi Krešimira Erdeca Keca koji uključuje vožnju Aprilia RSV4 APRC na stazi, snimanje i analizu vožnje od strane instruktora Keca.

Svi vozači Aprilia motocikala koji se prijave za Aprilia Spyke Vemar Cup mogu odvoziti poslijepodnevni poludnevni trening u subotu po 50% nižoj cijeni.

Vidimo se na Grobniku!

fbmp ytmp imp