Novosti

Sport i glazba u Osijeku

Osijek-susretXX

U Osijeku će se ovog produženog vikenda održati moto susret koji uz oubičajeni defile i koncerte, nudi i supermoto i motokros utrke, utrku ubrzanja, FMX vratolomije...

U inflaciji moto susreta koji već godinama uglavnom ne donose ništa novo, uvijek je lijepo vidjeti da postoje i događanja koja nude i kvalitetu više. Jedan od takvih pomaka na bolje trebao bi donijeti i moto susret koji se ima održati od 22. do 24. lipnja na prostoru Sportske zračne luke Osijek, odnosno na lokaciji budućeg Adrenalinskog parka.

Kako je to uobičajeno, program počinje u petak poslijepodne, ali razlika je u tome da će se uz standardni defile i rock koncerte odvijati i supermoto treninzi. Treninzi se nastavljaju i u subotu ujutro, dok utrke skutera i supermoto motocikala započinju već u 11 sati. U 14,30 je na rasporedu utrka ubrzanja, a kad ona završi, oko 17 sati slijedi još jedan defile okupljenih motorista ulicama Osijeka. Tradicionalne moto igre slijede po povratku u bazu, dakle negdje u 19 sati, a s primicanjem mraka započinje i glazbeni program vrhunac kojeg čini koncert Hladnog piva.

I nedjelja nudi cjelodnevni i bogati sportski program, sada na novoj motokros stazi Adrenalina. Nakon porcije rano jutarnjih treninga, u 13 sati započinje prva runda motokros utrka, nakon čega u 15,30 sati slijede atraktivne FMX akrobacije, pa druga runda motokros utrka i onda FMX finale. Predviđa se da bi sve moglo biti gotovo u 19 sati proglašenjem pobjednika, koji će osvojiti i novčane nagrade, a važno je napomenuti da su svi programi besplatni, osim motokros utrke gdje se za ulaznicu treba izdvojiti simboličnih 10 kn. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati predstavnike triju udruga koje organiziraju ovaj motosusret na brojeve telefona: 098 308 136 (Danijel, MK Osijek), 092 3051 950 (Dražen, Moto Sport Osijek) i 099 371 05 85 (Rudolf AK Slavonija)

fbmp ytmp imp