Novosti

Noviteti: Sherco Factory Trial 2015

FactoryTrial2015

Nimalo iznenađujuće, ovo je najbolji Sherco trial motocikl ikad. I tu titulu će nositi sve do iduće godine kada će ga naslijediti neki noviji i još bolji.

 

Factory verzije predstavljaju najbolje što Sherco nudi u svijetu Triala. Riječ je posebnim modelima, koji su bolje opremljeni od standardnih ST verzija te najavljuju neka nova tehnička rješenja. Ipak, tu se uglavnom radi tek o blagoj tehničkoj evoluciji, baš kao što je to slučaj i s ovogodišnjim Factory modelima.

 

Tako je okvir od krom-molibden legure ojačan u prednjem dijelu, kao i na nosačima spremnika goriva, ispušnog sustava i oslonaca za noge. Osim toga, olakšane su i osovine kotača, glavu cilindra i mjenjač, a tu je i nova balansna osovina kako bi se smanjile vibracije, dok su cilindri dobili drugačije usisno-ispušni kanale za bolje disanje dvotaktnog agregata.

 

Da bi opravdao svoj Factory status, motocikl ima i posebnu grafiku, koja je, dakako, drugačija od prošlogodišnje, dok je na popisu opreme po kojoj se razlikuje od ST modela najzvučnija stavka Öhlins monoamortizer.

fbmp ytmp imp