Novosti

Najbolji svjetski motocross na Kreator TV-u!

MXGP

Kreator TV osigurao je ekskluzivna prava na pradenje Svjetskog motocross prvenstva u klasama MXGP, MX2 kao i za Snowcross prvenstvo za period od 2015. do 2017. godine. Nakon uspješne probne suradnje u 2014. godini, Kreator TV i YouthStream - vlasnik prava i promotor Svjetskog motocross prvenstva odlučili su nastaviti s ovim projektom te proširiti zajedničku suradnju.


Nastavlja se s emitiranjem popularnog MX Magazina u sklopu kojeg se nalazi 26-minutni službeni MXGP Magazin lokaliziran na hrvatski jezik. MXGP Magazin sadrži sažetke utrka, intervjue i druge ekskluzivne materijale iz Svjetskog motocross prvenstva. Uz ved standardne magazine plan je odraditi i prijenos uživo Europskog kupa nacija iz Latvije, na kojem de nastupiti i hrvatska motocross reprezentacija. Suradnja s YouthStreamom je dugoročni projekt u kojem želimo podidi interes za pradenje motocrossa u Hrvatskoj te postepeno povedavati broj događaja u prijenosima uživo.


"Sretan sam zbog nastavka suradnje s YouthStreamom, najvedim promotorom motocrossa u svijetu. Nakon uspješnog probnog perioda na koji su naši gledatelji reagirali vrlo pozitivno, planiramo proširiti naš sadržaj vezan za motocross i motociklizam. Uvjereni smo da de lokalizacija atraktivnih sadržaja kao što su MXGP, MX2 i Snowcross svakako povedati interes domade publike." izjavio je direktor Kreator grupe Davorin Štetner.


Program Kreator TV-a dostupan je putem gotovo svih kabelskih operatera (B.net, Max TV, Opti TV, Iskon TV, VIP TV, Amis TV) te putem livestreama.

fbmp ytmp imp