Novosti

Moto Puls Katalog 2017 je na kioscima!

Katalog2017naslovna 1

Na više od 270 strana, novi Katalog donosi skoro tisuću motocikala i skutera te obilje opreme.

Znate li po čemu se Aprilia Shiver 900 razlikuje od Shivera 750? Koje su prednosti i nedostaci Kawasakija Z650 ili Ducatija Monster 1200 S, čije testove tek trebamo objaviti? Želite li usporediti koliko je kilograma novi Suzuki V-Strom 1000 lakši od redizajniranog BMW-a R 1200 GS, koliko „konja“ broji Kawasaki Z900, koliko USB utičnica ima Kymco People S ili koliko košta nova Yamaha R6. I najvažnije od svega, znate li koliko sportskih Zongshena RC3 stane u brodski kontejner? Sve to, i još mnogo, mnogo, mnogo više, doznat ćete u novom Moto Puls Katalogu za 2017.

Uz to što je deblji od svog prethodnika, novi Moto Puls Katalog za 2017. na svojih više od 270 strana donosi možda i rekordan broj noviteta, njih više od 200, od kojih je nekih tridesetak i opširnije obrađeno. Tu je i praktično kompletna ponuda motocikala i skutera koji se prodaju u Europi, pa i nešto šire, pri čemu ćete za svakog od njih skoro tisuću pronaći kratki osvrt, detaljne tehničke podatke i pripadajuću fotografiju, a uz većinu onih modela koji se prodaju u Hrvatskoj se nalazi i nova cijena za 2017.

Posljednjih pedesetak stranica otpada na kacige, zaštitnu odjeću i obuću, kofere, auspuhe, gume, ulja i kozmetiku, te ine sitnice koje vožnju i održavanje motocikla čine još ljepšim iskustvom. Dakle, Moto Puls Katalog 2017 ima praktično sve što vam treba da se kvalitetno informirate za nadolazeću moto sezonu, bez obzira na to mislite li kupovati, jednostavno se voziti ili i dalje samo maštati.

fbmp ytmp imp