Novosti

Moto Puls Katalog 2020 je na kioscima!

Katalog2020 800x600

Na kioske stiže najdeblji Moto Puls Katalog u posljednjih podosta godina, s rekordnim brojem obrađenih motocikala i obiljem moto opreme.

Fino udebljan na tuste 292 strane, Moto Puls Katalog 2020. donosi rekordan broj od čak 929 modela motocikala, s novim fotografijama, tekstovima i cijenama, te detaljnim tehničkim podacima, pri čemu je poseban naglasak stavljen na novitete; njih 220 za 2020. Pribrojimo li tome i skutere, obrađeno je više od 1.100 vozila na dva kotača (plus njih tridesetak s tri i četiri gume).

No, glavna razlika u odnosu na prethodni Katalog odnosi se na to da je skoro za polovicu povećan broj stranica vezanih uz opremu za motocikl i vozača. Tu spadaju i kacige, koje nisu samo brojnije, nego su i njihove fotografije sad veće, kako bi se zornije upoznali s ponudom čak 14 marki. Osim toga, i više je nego udvostručen broj marki obuće i odjeće, odnosno motociklističkih jakni, hlača, kombinezona, rukavica, štitnika i čizama, a tu je i troznamenkasti broj guma za različite vrste motocikala.

Jasno, obuhvaćeni su i koferi, ruksaci i ulja, a sve to je otisnuto i na još kvalitetnijem papiru tako da je definitivno riječ o najdebljem i najsadržajnijem Moto Puls Katalogu u posljednjih podosta godina. Uživajte u listanju i čitanju!

 

Moto MPK 2020

 

Kacige MPK 2020

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp