Novosti

3EASY RIDE financiranje za BMW S 1000 RR

P90327343 highRes

Tvrtka Tomić & Co. pripremila je atraktivnu ponudu financiranja za BMW S 1000 RR, s 33% učešća i 33% otkupne rate i kamatnu stopu od 2,75%.

Izvješće iz tvrtke Tomić & Co. prenosimo u cijelosti:

Deset godina nakon što je prva generacija RR-a prvi put očarala svijet motocikala, zahvaljujući svojim vrhunskim performansama i jedinstvenom dizajnu, popularnost ovih modela i dalje ne jenjava. U aktualnoj proljetnoj sezoni, kada se motorkotači tradicionalno kupuju ili zamjenjuju, jedna od najtraženijih trkaćih mašina BMW S 1000 RR sada je dostupnija nego ikada prije.


Putem BMW Financial Services u svim Tomić & Co. salonima aktivna je posebna '3EASY RIDE' ponuda: trogodišnje financiranje i leasing uz 33% učešća i 33% otkupne rate te kamatne stope od samo 2,5%. Bezbrižno uživanje u vožnji uz BMW motorkotač iz snova s četiri cilindra i performansama bez premca – ali i dokazano jednako savršenom partneru na cesti i stazi - uz još povoljnije uvjete tako je omogućeno u pravi trenutak.

Novo dizajnirani četverocilindrični motor pokretat će vaš BMW S 1000 RR do maksimuma. Ne samo da je vršna snaga povećana na 152 kW (207 KS) pri 13.500 o/min, već je na novom modelu optimizirana i krivulja zakretnog momenta. Zahvaljujući novoj tehnologiji BMW ShiftCam to se primijeti već pri prvom ubrzanju motocikla, a zadivljuje čak i pri malim te srednjim brzinama.

No i ergonomiju ovog supermotocikla valja posebno istaknuti: svaki dio RR-a osmišljen je kako bi ga vozač najbolje iskoristio. Okvir s novom tehnologijom ovjesa RR čini lakšim i preciznijim dok je savršen položaj sjedenja, zahvaljujući modificiranom okviru i dotjeranom ali jedinstvenom dizajnu, također bez premca.

Standardni LED farovi daju motociklu apsolutno dinamičan i agresivan izgled. Prednji indikatori proteži se po retrovizoru, što ne samo da estetiku diže na poseban nivo već pruža i bolju vidljivost. Gledano straga RR dominira u dizajnu i funkcionalnosti: 'all-in-one' je moto koji kod njega vrijedi. Uz osvjetljenje registarske pločice, nosač registarske pločice sada uključuje i LED pokazivače, stražnja svjetla i svjetla kočnice.
Ne propustite posebnu ponudu za kupnju novog BMW motorkotača – godina 2020. kao stvorena je za užitak u bezbrižnoj vožnji.

Više informacija potražite na www.bmw-motorrad.com.hr ili posjetite Tomić & Co. salone u: Zagrebu, Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli.

P90357821 highRes bmw s 1000 rr hocken

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp