Motosport

Nova sezona MotoGP emisije na SK TV

ijgx1rt5f6gqn2r70803

Uoči početka nove sezone MotoGP-a kreće i nova sezona Pit Box Cluba, polusatne emisije posvećene najuzbudljivijem cirkusu na dva kotača.

Nova MotoGP sezona počinje u petak 8. ožujka, prvim Moto3 treningom iz Katara, u izravnom prijenosu na prvom kanalu SportKlub TV-a, u 11 sati i 50 minuta po našem vremenu. Nakon njih na stazu kreću i Moto2 i MotoGP vozači, a u subotu su na rasporedu i kvalifikacije, po novom i atraktivnijem formatu za Moto3 i Moto2 klase. Utrke su na rasporedu u nedjelju od 15:00, dok je noćna i vjerujemo ponovo uzbudljiva MotoGP utrka na rasporedu u 18 sati.

No, prije svega toga je na rasporedu i prva Pit Box Club emisija ove sezone. Ona započinje pregledom karijere Valentina Rossija, koji je nedavno navršio 40 godina, a tu je intervju s Jorgeom Lorenzom, kao i pregled onoga što smo doznali na zimskih testiranjima i predstavljanjima momčadi.

Emisija se premijerno prikazuje u četvrtak u 19 sati na SK1, a možete je uhvatiti u repriznom terminu u petak u 10:40, uoči prvog Moto3 treninga. Kao i dosad, emisiju rade Darin Janković i Tomislav Bešenić, koji ujedno i uživo komentiraju treninge i utrke.

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp