Novosti

BMW

F 800 R Chris Pfeiffer replika

.

F800-1MBMW predstavlja posebnu verziju svojega modela F 800 R, napravljenu u čast četverostrukog svjetskog i europskog prvaka u Stuntu, Chrisa Pfeiffera. Ova ograničena serija na tržište će doći početkom rujna.


 

BMW F 800 R Chris Pfeiffer u potpunosti je baziran na običnom modelu, s tek nekoliko dodataka koji ga ističu od običnih BMW-ovih nakeda. Prije svega razlike možemo pronaći u atraktivnoj kombinaciji plave, bijele i crvene boje, koje su zapravo zaštitni znak ove bavarske tvrtke.F800-2M


No Chris Pfeiffer Replica od običnog se F 800 R-a razlikuje i po oprugi stražnjeg amortizera, koja je na ovom motociklu crvene boje, a sportskom izgledu doprinosi i prigušivač ispušnog sustava koji potpisuje renomirana tvrtka Akrapovič, no koji osim estetskog dojma i sportskog zvuka ovom motociklu neće donijeti nikakvo poboljšanje u performansama, a za potpuni dojam tu su i maleni pokazivači smjera izrađeni u LED tehnologiji, koji se inače za ovaj motocikl nalaze na popisu dodatne opreme.


F800-3MPonosni novi vlasnici na dar će dobiti i set sponzorskih naljepnica kojima mogu, ali i ne moraju dodatno ukrasiti svog ljubimca.

fbmp ytmp imp