Novosti

VIP

Vip moto nadzor za učinkoviti vozni park

 

VIPMVip auto nadzor, nova Vipnetova usluga za praćenje vozila GPS tehnologijom, vrlo je jednostavna za korištenje, a pomoću mobilne jedinice u vozilu koja...

komunicira putem mobilne mreže korisnik je u mogućnosti na zaslonu računala primati podatke o kretanju vozila. Vipnet je prvi mobilni operater koji je uveo ovu uslugu na tržištu, i to na zahtjev korisnika, a ovakva specijalizirana usluga pomaže u povećanju učinkovitosti tvrtki koje imaju vlastiti vozni park.

Cijena mobilne jedinice je 491 kunu, a mjesečna pretplata za uslugu 111,93 kune. Prvih 30 dana korištenje usluge je besplatno za sve korisnike.

Usluga Vip auto nadzor omogućuje uspješnije upravljanje troškovima voznog parka jer praćenje kretanja vozila utječe na smanjenje prijeđene kilometraže vozila, prekoračenja brzine, prosječne brzine kretanja i potrošnju goriva. Za korištenje usluge nije potrebno instalirati dodatni softver, dostatan je pristup internetu i e-mail adresa. Svaki novi korisnički račun mora se registrirati na http://nadzor.vip.hr, a Vipnet pruža podršku 7 dana u tjednu 24 sata na dan.

Usluga Vip auto nadzor razvijena je u suradnji s tvrtkom Convivo, članicom Gisdata Grupe, a omogućuje korisnicima da u svakom trenutku mogu pratiti kretanje vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, pregledati kretanja vozila u prošlosti, pregledati detaljne statistike korištenja vozila, te u konačnici pojednostaviti brigu o svojim vozilima.

Više u ovoj kategoriji: « KTM 125 BMW G 450 X »
fbmp ytmp imp