Novosti

Novi Moto Puls od petka na kioscima

NajavaMP143novosti

Japanski motocikli su ponovo u modi, a to potvrđuje i 143. broj Moto Pulsa, s testovima raznovrsnih modela za svaki ukus i svaki džep.

 

Već neko vrijeme Moto Puls nije bio toliko u znaku japanskih motocikala kao što je to slučaj s novim 143. brojem. Uz testove temeljito obnovljenih legendarnih modela Suzuki V-Strom 1000 i Honda VFR 800, tu je i usporedba ekonomičnog XJ6 s novim Yamahinim hitom MT-07, koji je uspio preokrenuti trendove na hrvatskom tržištu. Testiran je i najnoviji Yamahin skuter Majesty S, duh Kawasakija je prisutan kroz prisjećanje na kultni GPz 900R, a Honda i Yamaha imaju svoje predstavnike i u rubrici posvećenoj preradama.

 

Američkom zastavom vijori testirana Electra Glide, karizmatični retro-tourer s vrha ponude Harley-Davidsona, a tu su i testovi uraganski brzog BMW-ovog nakeda S 1000 R, cjelokupne hard-enduro ponude sve konkurentnije talijanske marke Beta, ali i novog Kymca Agility 16+ 200i, koji bi mogao zanimati sve one s kobrom u džepu i klikerom u glavi.

 

Najave brojnih već otkrivenih ili još napola skrivenih noviteta za 2015. protežu se na punih 14 stranica, no u igri je „debelih" 148 strana, tako da se i kraj svega dosad nabrojanog našlo dovoljno mjesta za bogat raspon raznovrsnih tema, od otvorenog intervjua s predsjednikom HMS-a, preko pregleda različitih grana motosporta, do britanske povijesti, tehnike i egzotike te novih kandidatkinja za Miss.

 

Dolje niže možete vidjeti kompletnu naslovnicu.

fbmp ytmp imp