Novosti

Harley on Tour ponovo u Zagrebu

H D Tour 2016 glavna

25. i 26. lipnja na Jankomiru možete isprobati Harley-Davidson motocikle. Na raspolaganju su čak 23 modela.

Harley-Davidson ponovo organizira testne vožnje u Zagrebu. Kao i dosad, mjesto okupljanja je parkiralište King Cross trgovačkog centra na Jankomira, odakle se u grupama kreće u probne vožnje. Dakako, preporuča se da se unaprijed prijavite za probne vožnje, pri čemu su i igri čak 23 aktualna modela Harley-Davidsona.

Potrebne informacije o prijavi pronađite na gornjoj fotografiji, a u nastavku vam donosimo službeno priopćenje u povodu tog događanja:

Udahnite slobodu! U sklopu impresivne turneje kroz 14 zemalja Harley® on Tour, Harley-Davidson® Zagreb svim vozačima motocikala nudi mogućnost da testiraju jedan od 23 Harley-Davidson® modela motocikala.

Besplatne demo vožnje biti će organizirane za javnost 25. i 26.06.2016. na parkiralištu King Cross Jankomir, Velimira Škorpika 34, Zagreb.

Ovo je sjajna prilika, budući da zainteresirani imaju na raspolaganju veliki izbor novih modela motocikala, te mogu sukladno svojim željama odabrati model koji im najviše odgovara i osjetiti pravo iskustvo demo vožnje.

Na probnu vožnju molimo da ponesete valjanu vozačku dozvolu A kategorije i osobnu iskaznicu, odgovarajuću kacigu, zaštitnu jaknu s dugim rukavima, duge hlače i zatvorene cipele.

Veselimo se Vašem odazivu!

fbmp ytmp imp