Novosti

Noviteti: Dorađeni Beta hard-enduro modeli za 2018.

Beta RR 4T 2018

Ovdje nisu u pitanju samo nove grafike. Beta hard-enduro modeli za 2018. su lakši i napredniji u skoro svakom pogledu.

Beta nastavlja sa žestokim ritmom predstavljanja dorađenih hard-enduro motocikala za svaku novu sezonu. S time da kod njih to dorađivanje ne uključuje samo puku promjenu grafika, nego i istinski mehaničke promjene koje su ovaj put, između ostalog, rezultirale znatnim spuštanjem težine od 4,7 kg za dvotaktne i 5,3 kg za četverotaktne modele.

Svi imaju novi prednji dio okvira, uže oplate, litij bateriju, dorađenu prednju vilicu i drugačije podešeni monoamortizer, novu spojku, zračnu kutiju i sistem za izmjenu stupnjeva prijenosa, a u Beti smatraju kako se i elektrostarter pokazao dovoljno pouzdanim da se odbaci nožna poluga.

Osim toga, svi četverotaktni modeli (RR 4T 350, 390, 430 i 480) imaju i novi prigušivač, ali i novi sustav ubrizgavanja goriva, koji sada ima dvostruke brizgaljke. Dvotaktni modeli (RR 2T 250 i 300) imaju bitno promijenjene pogonske agregate s novim cilindrom, klipnjačom, koljenastim vratilom, zamašnjakom te promijenjenom glavom, a model 300 uz to ima i drugačiji klip. Više informacija doznajte u idućem broju Moto Pulsa.

Beta RR 2T 2018

fbmp ytmp imp