Novosti

BRP predstavio novi Can-Am Ryker za 2019.

can am ryker

 

Can-Am Ryker je sasvim novi model u porodici vozila Can-Am On-Road, koja sada uključuje obitelji Can-Am Ryker i Can-Am Spyder. Can-Am Ryker je osmišljen da razbije barijeru pristupačnosti s niskom nabavnom cijenom.
"Naše istraživanje pokazalo je da će tisuće ljudi širom svijeta biti spremni razmišljati o vožnji na tri kotača ako je to vozilo povoljnije", rekao je Josée Perreault, viši potpredsjednik Can-Am on-Road u BRP-u.
Can-Am Ryker je vrlo lagano vozilo s tri kotača a ima automatski mjenjač, tako da vozači ne trebaju mijenjati brzine. Također ima Can-Amovu Y-arhitekturu s dva kotača ispred i jedan straga za veću stabilnost i zaustavnu snagu, zajedno sa sustavom stabilnosti vozila. Can-Am Ryker je dostupan s dvije opcije motora: dvocilindrični Rotax 600 ACE ili trocilindrični Rotax 900 ACE.

Can-Am Ryker Rally model za neasfaltirane ceste
Za ljude koji žele uživati na asfaltiranim cestama, ali ponekad se i upustiti u zabavu na neasfaltiranim putevima, postoji svestrani Can-Am Ryker Rally Edition. Rally Edition je dobio neke osobine koje ga čine čvrstim i sposobnim za teren, s time da on ima i Rally Mode, koji omogućuje vozačima da izvode driftove na šljunku.

Can Am Ryker Rally Edition

2019 can am ryker 2 1600x0w

Can Am Ryker 2

fbmp ytmp imp