Novosti

Novitet: MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

DRAGSTER 800 RR PIRELLI 2

MV Agusta i Pirelli su ponovo stvorili ekskluzivan model s kojim se promoviraju obje talijanske marke.

Osnova ostaje ista, što znači da bi Dragster 800 RR i u ovakvom Pirelli izdanju iz trocilindraša od 798 ccm trebao istiskivati žestokih 140 KS pri 12.300 o/min. Nepromijenjen je i dizajn, ali je ipak oplemenjen nekim dijelovima koji slave dugovječnu suradnju MV Aguste i Pirellija.

Tako je Pirelli za ovu prigodu osmislio gumeni štitnik spremnik goriva, na kojem je zgodno utisnuta i šara gume, a isti takav gumeni štitnik je inkorporiran u gumenu maskicu iznad prednjeg svjetla. Posebno sjedalo je osmislio CRC, istraživački centar MV Aguste, a dakako da su tu i potpuno nove grafike, pri čemu je moguće birati između crno-žute ili bijelo-plave kombinacije.

Dodatno se može naručiti i da Diablo Supercorsa SP gume, dimenzija 120/70-17 sprijeda i 200/55-17 straga, imaju žuti ili plavi rub, ovisno o odabranoj boji samog motocikla. Kao što je to bio slučaj i s ranijim modelom Brutale 800 RR Pirelli, novi Dragster 800 RR Pirelli će biti proizveden u malim količinama, ne znamo samo da li postoji strogo ograničen broj primjeraka ili će limitiranje broja kupaca jednostavno prepustiti visoko odmjerenoj cijeni.

Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

 

fbmp ytmp imp