Novosti

INTERMOT sajam je otkazan za ovu godinu!

Stand: BMW, Halle 6

Bienalni sajam u Kölnu otkazan je za 2020. godinu, što je bilo i za očekivati s obzirom na pandemiju, a onda i činjenicu da su BMW i KTM već ranije odustajali od ovogodišnjih sajmova.

INTERMOT sajam u Kölnu trebao se održati od 6. do 11. listopada 2020. godine, no mogućnost otkazivanja tog sajma, kao i EICMA-e u Milanu, visu u zraku od onog trenutka kad je proglašena pandemija koronavirusa. Ubrzo potom su BMW i KTM najavili da neće nastupiti ni na jednom od tih sajmova u 2020. godini, što bi predstavljalo posebno bolan udarac upravo sajmu u Kölnu. Naime, baš bi tamo, na domaćem terenu, BMW predstavljao glavninu svojih noviteta, te tako davao na važnosti INTERMOT-u, koji je ipak u sjeni EICMA sajma.

No, iz tvrtke Kölnmeesse poručuju da prvi i osnovni razlog otkazivanja leži u tome što sajam privlači mnoštvo ljudi. Tako će se ujesen u istom prostoru održati druga dva planirana sajma, ali oni su zanimljivi samo poslovnim ljudima i kao takvi slabije posjećeni, dok INTERMOT sajam privlači i veliki broj privatnih posjetitelja, te se zbog sveopće gužve ne bi mogli zadovoljiti standardi o držanju distance.

Do kraja godine planiraju pripremiti digitalno izdanje otkazanog sajma, kako bi se proizvođačima motocikala i pratećoj industriji omogućilo da na toj platformi prezentiraju svoje premijere za 2021. S obzirom na to da je riječ o bienalnom sajmu, idući INTERMOT je u planu tek za 2022. godinu, a sad nam još ostaje za vidjeti hoće li se otkazati i EICMA sajam u Milanu, planiran za mjesec studeni.

AMD WORLD CHAMPIONSHIP OF CUSTOM BIKE BUILDING, Panorama, Halle 10.1 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

Više u ovoj kategoriji: « Kawasaki Yamaha »
fbmp ytmp imp