Motosport

Link za specijalnu MotoGP emisiju Sport Kluba

PitBOx 1 2020

Dok čekate da MotoGP sezone počne, ublažite apstinencijsku krizu gledanjem Pit Box emisije, posvećene najbržem motosportu na dva kotača.

Prvi ovogodišnji Pit Box donosi analizu izuzetno turbulentne zime, kao i pregled toga kako se svaka od tvorničkih MotoGP momčadi pripremila za novu sezonu. Središnji dio emisije otpada na kratki dokumentarac This is MotoGP, u kojem najbolji MotoGP vozači razotkrivaju svoju borbenu dušu, a tu je analiza viđenog na testiranjima Moto2 i Moto3 klasa, koje će ovaj vikend, za razliku od MotoGP-a, voziti svoje utrke u Kataru.

Emisiju pogledajte OVDJE, a treninzi, kvalifikacije i utrke klasa Moto3 i Moto2 su u izravnim prijenosima na Sport Klub televiziji. Kvalifikacije su u subotu od 15 do 17 sati po našem vremenu, a na istom SK2 kanalu je i warm-up od 11:10 u nedjelju, dok je Moto3 utrka na rasporedu u 14:20, a Moto2 utrka od 16 sati. Ako se povijest ponavlja, onda će obje utrke biti neizvjesne do posljednjeg metra, a Moto2 utrka je i utoliko spektakularnija što će buduće MotoGP zvijezde juriti pod svjetlima reflektora.

 

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp