Novosti

Novitet: Kawasaki KX 250 za 2020.

hi 20KX252B 201GN1DRF3CG A

Kawasaki KX 250 u novu sezonu ulazi s potpuno novim, agresivnijim i snažnijim agregatom, te adekvatno dorađenim ovjesom.

U odnosu na dosadašnji pogonski agregat, novi jednocilidraš ima kraći hod klip i veći promjer cilindra, a novost je i prelazak na sustav otvaranja ventila s klackalicama, kao na modelima KX 450 ili Ninja ZX-10R. To je rješenje omogućilo podizanje broja okretaja, a u kombinaciji s drugim intervencijama i porast od 3,3 KS u odnosu na dosadašnji model.

U skladu s agresivnijim agregatom dorađen je i ovjes, pri čemu je hidraulička upside-down vilica ostala na promjeru 48 mm, ali je, zapravo, nova, s klipovima većeg promjera. Prednji diks sada pritišću nove pločice, kao na modelu KX 450, dok je stražnji disk u promjeru narastao za 10 mm.

U seriji se i dalje nudi biranje između tri mape razvijanja snage te mogućnost aktiviranja „launch controla“, a novi KX 250 je izuzetno lako prepoznati već po tome što je zeleniji nego ikad. Naime, dosad su oplate na nosu i ispod sjedala bile bijele, no sada su i ti dijelovi obojani zeleno. Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji, a više informacija o novom KX-u 250 pročitajte u srpanjskom broju Moto Pulsa.

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp