Novosti

Noviteti: Honda Forza 750 & 350

21YM HONDA FORZA 750

Honda je obnovila Forza paletu, te ju u bitnome proširila predstavljanjem dvocilindričnog modela 750, opremljenog dvostrukom spojkom.

Iako potpuno novi model u Hondinoj ponudi, Forza 750 (gornja fotografija) je zapravo samo strogo cestovna alternativa avanturističkom crossoveru X-ADV. Pokreće ih isti dvocilindrični agregat, s time da se u slučaju Forze 750 deklarira još malo izdašnijih 58,6 KS. Kao što je to za taj dvocilindrični agregat običaj, Forza 750 ima automatski mjenjač s 2 spojke, a ovaj se skuter može pohvaliti i upside-down vilicom te radijalnim kliještima. Bogati popis serijske opreme uključuje i kontrolu proklizavanja, beskontaktni ključ, kompletnu LED rasvjetu, te TFT instrumente s mogućnošću izdavanja glasovnih komandi preko mobitela.

U paketu je predstavljena i Honda Forza 350 (donja fotografija), kao nasljednica dosadašnjeg modela s oznakom 300. Dakako, glavna novost je povećanje zapremine jednocilindričnog agregata s 279 na 330 ccm, što je rezultiralo i skokom snage od 16%, pa tako Forza 350 raspolaže s 29 KS. Novost je i da se elektronski podesivi vjetrobran može podići za dodatnih 40 mm, a isto vrijedi i za model 125, koji odsad u seriji dolazi i s kontrolom proklizavanja.

Više o ostalim detaljima ovih noviteta doznajte u idućem broju Moto Pulsa.

21YM HONDA FORZA 350

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp