Novosti

Kawasaki ZX-10R: Ove boje nećemo gledati?

hi KRT WorldSBK ZX 10RR Argentina Livery Rea 14

Kawasaki je na nedavnoj Superbike utrci u Argentini razotkrio Ninju „desetku“ u povijesnim bojama modela ZXR 750 i GPZ 900. Te su se oplate zasad našle samo na motociklima tvorničkih vozača, a bojimo se da će tako i ostati.

Rea je te subote zadužio zeleno-bijelo-plavi oplate u bojama modela ZXR 750 iz početka 90-ih, a Lowes crveno-crne u stilu kultnog GPZ-a 900 iz sredine 80-ih. Reakcije su bile pozitivne i mnogi su se ponadali da bi to mogla biti najava novih kombinacija boja na serijskom modelu za 2022.

hi 12 San Juan WorldSBK 2021 Saturday Rea GB52110

Međutim, nije prošlo puno vremena, a Kawasaki je predstavio nove boje za 2022. i među njima, nažalost, nema ovih u stilu ZXR-a i GPZ-a. Štoviše, ZX-10R će biti dostupan u nepromijenjenoj zeleno-crnoj varijanti s grafikama u stilu onih koje je tvornički Superbike motocikl imao na svim utrkama (izuzev one subotnje u Argentini), dok je umjesto dosadašnje crne varijante, sad u igri crno-siva kombinacija s dodacima zelene.

hi KRT WorldSBK ZX 10RR Argentina Livery Lowes 19

Još malo ekstremniji Ninja ZX-10 RR, koji je prvenstveno namijenjen natjecateljima, i ove godine dolazi samo u Kawasaki zelenoj boji s crnim grafikama. Fotografije s bojama i grafikama Ninje „desetke“ za iduću godinu pogledajte u donjoj galeriji. A ovaj zeleno-bijelo-plavi? Više sreće 2023!

hi KRT WorldSBK ZX 10RR Argentina Livery Rea Lowes 8 

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp