Novosti

Tri nova H-D CVO Touring modela za 2018.

fltrxse 1

Osim što ih pokreće dosad najveći Harley-Davidson agregat od čak 1.932 ccm, CVO modeli su i bogatije opremljeni.

Bagger Street Glide i tourer Limited (nekadašnji Electra Glide) su i tijekom 2017. bili nuđeni u posebnim CVO izdanjima, no za 2018. su otišli još dalje po pitanju zapremine i opreme, a pridružio im se i CVO Road Glide (gornja fotografija) sa svojim prepoznatljivim „shark-nose“ prednjim oplatama. U sva tri slučaja je najvažnije to da ih umjesto prošle godine predstavljenog Milwaukee-Eight 114 agregata pokreće istoimeni agregat s oznakom 117, a to znači da umjesto 1.868 ccm govorimo o 1.932 ccm, što je nova rekordna vrijednost za Harley-Davidson motocikle.

Za CVO modele su uobičajene kričave boje, pa utoliko više čudi da su i Street Glide i Road Glide predstavljeni u poprilično diskretno zatamnjenim izdanjima. Oba modela su dostupna u crveno-crno ili crno-sivo kombinaciji te u mliječno-sivoj boji, s minimalnom dozom kroma, pri čemu se Road Glide može pohvaliti prednjim naplatkom od 21 cola. Oba modela imaju vrhunski audio sustav, s time da Street Glide ima zvučnike od 600 W, dok Road Glide može treštati s 900 W.

Vrhunac ponude predstavlja CVO Limited, čiji dugačak popis opreme uključuje i ovješeno te grijano sjedalo za vozača i suvozača. Dostupan je u zagasito crvenom ili crnom izdanju, ali i u 115th Anniversary verziji. Više informacija doznajte u idućem broju Moto Pulsa, a brojne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp